Διαδικασία Πρόσληψης

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη διαδικασία πρόσληψης που ακολουθούμε αλλά και τι να περιμένεις όταν υποβάλεις μια αίτηση να γίνεις μέλος της ομάδας μας;

Δες παρακάτω τα βήματα που ακολουθούνται στην εταιρεία μας από τη στιγμή που ένας υποψήφιος εκδηλώσει ενδιαφέρον να εργαστεί κοντά μας.

Κάνε το πρώτο βήμα - Αίτηση!


Δες τις διαθέσιμες ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει η εταιρεία μας και εφόσον θεωρείς ότι το προφίλ σου ταιριάζει με αυτό που αναζητούμε αλλά και ότι το δικό μας προφίλ ταιριάζει σε εσένα, ακολούθησε τη διαδικασία online αίτησης για μια από τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας. Ναι ναι, το βιογραφικό σου είναι πλέον στα χέρια μας!
Αξιολόγηση του προφίλ σου από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού


Το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού θα ρίξει μια αναλυτική ματιά και αν είσαι ο κατάλληλος/η κατάλληλη το βιογραφικό σου σημείωμα θα προωθηθεί στον υπεύθυνο προσλήψεων του τμήματος. Αν πάλι όχι, μην ανησυχείς, κρατάμε όλα τα βιογραφικά στη βάση μας για ένα χρόνο στην περίπτωση που προκύψει νέα θέση που ίσως σου ταιριάζει περισσότερο.
Αξιολόγηση από τον Υπεύθυνο Πρόσληψης (Hiring Manager)


Ο υπεύθυνος πρόσληψης του τμήματος έχει πλέον το βιογραφικό σου στα χέρια του. Θα ενημερώσει με την σειρά του το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού με τους υποψήφιους που θέλει να γνωρίσει από κοντά.
Γνώρισέ μας από κοντά!


Σε έχουμε καλέσει να έρθεις να σε γνωρίσουμε!!!! Τέλεια!!! Φτάνεις στα γραφεία μας, σε κερνάμε καφέ, σε κάνουμε ένα γρήγορο tour στην εταιρία και στην πορεία κάθεσαι με τον υπεύθυνος πρόσληψης και το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού για μία πρώτη γνωριμία.
It's a match!


Μας άρεσες και από ότι φαίνεται σου αρέσαμε και εσένα. Σε αυτό το στάδιο θα γνωρίσεις για άλλη μια φορά τον υπεύθυνο πρόσληψης αλλά και υπόλοιπα μέλη από την ομάδα μας. The more the better :)
Let's see some action


Ανάλογα με την θέση και το αντικείμενο για το οποίο έχεις εκδηλώσει ενδιαφέρον, ήρθε και η ώρα να σε δούμε “in action”. Μια μικρή ανάθεση εργασίας για να δούμε πώς θα ανταποκριθείς όταν θα έρθεις να εργαστείς μαζί μας.
I do !


Σε λατρέψαμε. Ήρθε ή ώρα να γίνεις μέλος της μεγάλης οικογένειας του insurancemarket.gr. Ναι ή όχι;

Γίνε μέλος της ομάδας μας!